fredag den 20. maj 2011

10 smukke, rørende og inspirerende invitationer

Jeg har for nylig læst bogen LIVET ER EN GAVE af Gill Edwards.

Det er en dejlig blid og smuk bog om loven om tiltrækning.

Sidst i bogen præsenterer Gill Edwards 10 invitationer, som ifølge hende selv er en mere moderne, spirituel og meget kærlig omskrivning af de 10 bud.

Jeg synes de 10 invitationer er så vidunderlige – og så meget i overensstemmelse med hvad jeg selv tror på og praktiserer - at jeg har lyst til at gengive dem her:

1. Du inviteres til at elsker dig selv, andre og livet betingelsesløst – til at stole på, at alting udfolder sig perfekt i et univers under udvikling.

2. Du inviteres til at gøre alt, hvad der får dit hjerte til at synge og din ånd til at danse. Kun det.

3. Du inviteres til at leve frygtløst og lidenskabeligt – til at træde ind i din guddommelighed, mens du siger ja til din menneskelighed.

4. Du inviteres til at behandle dig selv og andre med udsøgt respekt og venlighed – til at række ud mod alle væsener i kærlighed og se lyset i dem alle.

5. Du inviteres til at respektere alle andres overbevisninger, følelser, værdier og valg – til at værdsætte det enestående hos dem og huske, at du ikke kan vide noget om deres vej eller vejledning.

6. Du inviteres til at respektere jorden, din krop og hele skabelsen som hellig og guddommelig – og til at fejre livet i hele dets rigdom.

7. Du inviteres til at vælge din egen mission eller dit eget formål og til at udtrykke dine kreative gaver, talenter og visioner på den måde, der føles mest glædelig.

8. Du inviteres til at lytte til kærlighedens indre stemme, som altid sætter dig fri – og til at vide, at din godhed og værdighed aldrig drages i tvivl, og at du ikke kan gøre noget forkert.

9. Du inviteres til at stole på et univers fyldt af kærlighed og overflod. Spørg, og det bliver givet. Søg og I skal finde. Bank på og døren bliver lukket op.

10. Du inviteres til at følge dine drømme og ønsker – til at stole på dine følelser og bruge din fantasi til at skabe din egen himmel på jorden.

8 kommentarer:

 1. Det er vidunderlige invitationer alle ti Pernille, og syntes jeg, en dejlig bog, jeg læste også med interesse de ti invitationer, men lige inden jeg gik igang med at læse dem blev jeg af Gill gjort opmærksom på at lige der hvor invitationerne tog form i hendes tanker, der hvor hun blev inspireret til at forme tankerne, havde jeg lige været sidste sommer, for foden af mosesbjerget, det bjerg hvor sagnet fortæller at moses modtog de to tavler fra Gud, bjerget ligger i Sinaiørkenen i Ægypten, og lige for foden af bjerget ligger Skt. Katarina Klostret, hvor der er en aflægger af den brændende busk som Gud havde forklædet sig som, da han talte til moses, Gill beskriver området ganske klart i bogen.

  SvarSlet
 2. Jeg har dem faktisk liggende lige her på mit arbejdsbord, de er så fantastiske. Til min søns konfirmation talte jeg udfra dem, gode visdomsord at tage med på livets vej :-)
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 3. Michael, jeg tror faktisk det var dig, der gjorde mig opmærksom på den bog, var det ikke? (tak min ven!).

  Hvor sjovt, at du selv havde været samme sted forholdsvis kort tid inden ;-)

  SvarSlet
 4. Charlotte, sikke en god ide at bruge dem som udgangspunkt for din søns konfirmationstale :-)

  Jeg har selv printet dem ud i dag (smukt sat op på siden med en sød ramme om) for at sætte dem op på væggen. Så kan jeg selv nyde godt af dem, og så kan min familie, mine gæster og mine klienter læse med, hvis de har lyst :-)

  SvarSlet
 5. Det er meget vise ord, som man kan læse igen og igen og blive klogere af.

  SvarSlet
 6. Vidunderlige invitationer ;o) Har også læst bogen. Den er skøn ;o)

  xoxo
  Sabrina
  fighterinheels.dk

  SvarSlet
 7. Sikke skønne invitationer!

  Og tak for anbeaflingen af en god bog :)

  Mange hilsner Sana Sofia

  SvarSlet
 8. Ja de er skønne, ikke Sana?

  Jeg har sat dem op på min væg, så jeg kan blive mindet om dem.

  Tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar :-)

  SvarSlet